Perutnina Ptuj misli na penzionere

Perutnina Ptuj misli na penzionere
Perutnina Ptuj misli na penzionere

Kao i svaka društveno odgovorna kompanija koja posluje u Srbiji, Perutnina Ptuj je jasno pokazala da vodi računa o penzionerima kao jednoj od najugroženijih društvenih grupa, i iz tog razloga im omogućila stalni popust od 5% uz Penzionersku Popust Karticu, na celokupan asortiman proizvoda na svojim prodajnim mestima. Za spisak prodajnih mesta gde možete ostvariti ovaj popust, kliknite ovde , a ispod pročitajte više o kompaniji Perutnina Ptuj.

 


PERUTNINA PTUJ

Perutnina Ptuj Group je moderna, internacionalna kompanija kojoj je osnovni cilj priprema prirodne, zdrave i ukusne hrane. Ekskluzivnost i inovativnost u domenu proizvodnje i prerade živinskog mesa su temelji na kojima je bazirano  celokupno poslovanje grupe.

MISIJA:

Život savremene porodice obogaćujemo ukusom prirode. Brižljivom ravnotežom tradicije, prirode i najsavremenije tehnologije doprinosimo boljem životu pojedinca, lokalnog stanovništva i društva u celini.

 

VIZIJA:

Svuda gde se ceni prirodan ukus – mi ćemo biti prvi. Osvajamo kvalitetom i društvenošću. Inovativni smo stvaraoci sigurnih i zdravih prehrambenih navika.

Kao odgovorni pojedinci i kao grupa u celini ispunjava najviše standarde kvaliteta, sigurnosti, sledljivosti i ekologije. Celovitim i potpunim nadzorom ulaznih sirovina i ovladavanjem svih faza proizvodno -distributivnog procesa garantujemo sledljivost naših proizvoda “od polja do stola”. Visok kvalitet proizvoda i potpuna kontrola procesa temelj su najvišeg stepena sigurnosti namirnica iz grupe Perutnina Ptuj.

Osnovna karakteristika proizvodnje Perutnine Ptuj je u potpunosti zaokružen ciklus proizvodnje koji podrazumeva sledeće komparativne prednosti:

Vlastita farma za proizvodnju jaja;

Vlastita proizvodnja jednodnevnih pilića;

Vlastito određivanje recepture za proizvodnju živinske hrane;

Vlastita proizvodnja živinske hrane bez korišćenja sirovina životinjskog porekla;

Vlastita obrada i prerada mesa zasnovana na vrhunskoj tehnološkoj liniji;

Vlastita bakteriološka i hemijska analiza svih proizvoda i procesa uz konstantnu veterinarsku preventivu;

Vlastito ispunjavanje najviših standarda kvaliteta;

Vlastita distribucija i dostava mesa u neprekinutom lancu hladjenja.

Visok kvalitet proizvoda i procesa garantuju dobijeni sertifikati:

  • ISO 9001 : 2000
  • ISO 14001 : 2004
  • HACCP
  • EFSIS
  • IFS (International Food Standard)
  • BRC (British Retail Consortium) Global Standard – Food
  • HALAL
  • EU Licence (EU SI 71, EU SI 179, EU SI 713)

Proizvodnju i preradu živinskog mesa komapanija Perutnina Ptuj pored Slovenija obavlja uz poštovanje najviših standarda kvaliteta i po originalnoj tehnologiji grupe i u sledećim zemljama:

Perutnina Ptuj –Pipo d.o.o. Čakovec ( Hrvatska);

Klanica PP S d.o.o. Srbac

Perutnina Ptuj BH d.o.o. Kakanj ( BIH)

Perutnina Ptuj d.o.o. ( Topiko AD, Bačka Topola, Srbija )

Pored razvijene domicilne proizvodnje kompanija ima i izuzetno raširenu prodajnu mrežu u čak 20 evropskih zemalja.

Kompanija Perutnina Ptuj poseduje tri brenda:

perutnina

Proizvodi Perutnine Ptuj su spoj vrhunskog kvaliteta i svežeg izgleda i upravo zato ih kupci vole. Zatvoreni lanac procesa uzgoja, prerade i distribucije omogućava stalni nadzor kvaliteta što se odražava kao harmonija zdrave, lagane i ukusne hrane. Pileće meso sadrži idealnu kombinaciju belančevina i masti uz visok sadržaj minerala tako da predstavlja nepogrešivi deo uravnotežene ishrane.

Najpoznatiji brend kompanije Perutnina Ptuj je Poli – prva pileća barena kobasica na tržištu, omiljena i obožavana tri i po decenije  kao prirodna, zdrava  i ukusna kobasica. Poli je na tržištu zastupljena u četiri različita ukusa: classic, light, sa dodatkom sira i sa povrćem.

Svojim kupcima pod brendom PP nudimo širok izbor svežeg i duboko zamrznutog pilećeg mesa u različitim ambalažama. Perutnina Ptuj bogatim izborom kobasica, viršli i pašteta od pilećeg mesa zadovoljava želje i potrebe svakog pa i najzahtevnijeg potrošača. Savremene trendove i potrebe Perutnina Ptuj zadovoljava ponudom polugotovih proizvoda koji omogućavaju brzu pripremu kvalitetnih, zdravih i ukusnih obroka.

Poštujući želju srpskog potrošača da kupuje domaće proizvode, kompanija Perutnina Ptuj, pileće meso i prerađevine brenda PP proizvodi i u Topiku ad iz Bačke Topole, po licenci  i uz poštovanje najviših standarda kvaliteta i sigurnosti.

Sa pilećim mesom i prerađevinama, kompanija Perutnina Ptuj, nastoji da savremenom načinu života vrati ono što mu najviše nedostaje – ukus prirode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.