“DAJ PARE!” Maskirani razbojnici presreli kombi sa penzijama u Beogradu

IZVOR:Alo.rs, Tanjug – Filmska pljačka novca namenjenog za isplatu penzija dogodila se rano jutros na okretnici autobusa u Padinskoj Skeli.

pljacka

Kako MUP navodi u saopštenju, dve nepoznate osobe su tokom ispostave novca, jutros oko sedam sati, ukrale neutvrđenu sumu novca i pobegli u nepoznatom pravcu.

Kako navodi Alo.rs, maskirani razbojnici sačekali su rano jutros oko 7 sati na okretnici autobusa da krene kombi za prevoz novca, pa su izvršili pljačku.

Razbojnici su sačekali da se kombi zaustavi ispred pošte i da radnici obezbeđenja krenu sa primopredajom novca. Sekund kasnije počele su da se odvijaju filmske scene, kada su se pojavila dva naoružana i maksirana razbojnika.

Oni su pod pretnjom oružijem od radnika oteli više džakova novca koji je bio namenjen za isplatu penzija.

– Odjednom su se niotkuda pojavila dvojica maskiranih muškaraca koji su uperili oružje u radnike. Povikali su “daj pare! Ovo je pljačka!” a potom su zgrabili vreće s novcem i jednostavno nestali. Kao u zemlju da su propali – kaže jedan od svedoka ovog događaja za Alo!

Policija intezivno traga za dve nepoznate osobe koje su jutros ukrale novac ispred Pošte u Padinskoj skeli, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.